Презентація виставки творів живопису і графіки «Vіtal» Анастасії Чопик та Ірини Віщун

   

20 липня о 16:00 в «Світлиці» музею відкрилася виставка молодих професійних художниць  Анастасії Чопик з м. Перемишлян Львівської області та вінничанки Ірини Віщун.

         Відкрила виставку директор музею Кравченко Л.В., побажала  майстриням творчого зростання та відмітила, що роботам притаманна висока художня майстерність і вручила на пам’ятні подарунки.

         Привітав художниць член НСХУ, голова Вінницького осередку Національної спілки народного мистецтва України Іван Горобчук і відмітив, що робота художника дає наснагу і захоплення процесом створення чогось нового, а глядачам дає втіху від споглядання результатів його роботи.

         Від культурно-мистецького центру при Вінницькому національному технічному університеті виступила Людмила Мишанська і в конструктивній критиці побажала створювати в роботах більше світла, прозорості, повітря і оптимізму.

         Вітав з відкриттям виставки і член НСХУ Олександр Пелешко і запропонував художницям робити в творчості сміливі кроки, не полишати життєві, глибинні теми і сказав, що немає кращого вчителя ніж природа, тому частіше потрібно виходити на пленери.

         Член НСПХУ Ігор Майструк зауважив, що в представлених роботах є імпресіоністичні мотиви. Також привітали з відкриттям чудової виставки художники Валентина Матієнко і Олексій Микулич та письменниці Лариса Сичко і Галина Рибачук- Прач, а також рідні та друзі.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *